Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Nu ma puteam obisnui ca o sa pierd tot parul. Nu imi permiteam implanturi si in niciun caz nu vroiam sa port peruca. Fratele meu mi-a trimis niste sticlute de Minoxidil din afara. Au functionat si am fost foarte bucuros ca pot sa-l cumpar si de aici. Foarte bun produsul.

Elena

La inceput am crezut ca trec printr-o perioada dificila si tocmai de asta imi cadea si parul, dar am observat ca a continuat sa cada. Am citit pe blog-uri, mi-am intrebat prietenele, coafeza. Am ajuns la Minoxidil. La cateva luni de cand il folosesc, deja observ ca parul nu mai cade, si chiar incepe sa creasca din nou din radacini.

Anonim

Cel mai important lucru care pot sa-l spun despre acest produs este ca functioneaza. Iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu el (trebuie folosit dimineata si seara), dar chiar merita.

Cristian

Mereu am avut grija de parul meu. Pot sa zic ca era cel mai important lucru pentru mine. Cand am inceput sa-l pierd, am fost foarte suparat, nu stiam ce sa mai incerc, am fost la multi specialisti. Am auzit de la prieteni de Minoxidil. Am intrat pe net si am gasit site-ul vostru. Incet incet ajung la parul care il aveam si inainte. Multumesc.

Rezultate Asteptate

Cresterea Parului este un proces lent, si Minoxidil nu este un miracol peste noapte. Deci, amintiti-va, ca sa functioneze, va fi nevoie de un timp pentru a produce rezultate. Doua pana la sase saptamani dupa inceperea tratamentului, este posibil sa observati o pierdere mai accentuata a parului. Nu va alarmati, acest lucru este complet normal. Este cauzata de foliculii de par care trec de la o faza latenta, la o faza activa de crestere a parului: parul nou incepe sa creasca si firele vechi de par sunt eliberate si cad. Cand folositi prima oara Minoxidil, puteti observa ca alcoolul din compozitie poate irita pielea. Aceasta reactie adversa este temporara si ar trebui sa treaca in cateva zile. Cu toate acestea, in cazul in care iritatia persista, intrebati farmacistul pentru recomandari.

Daca folositi Minoxidil de doua ori pe zi, timp de cel putin 4 luni, puteti incepe sa vedeti rezultate, dar trebuie folosit pana la 12 luni de zile. Toata lumea este diferita si rezultatele difera de la o persoana la alta. Cand noul par va incepe sa creasca, acesta va fi moale, subtire si mai deschis la culoare. Dupa continuarea tratamentului, acesta se va schimba in aceeasi culoare si grosime ca restul parului.

Incetarea tratamentului

Pentru a continua sa beneficiezi de Minoxidil, trebuie sa-l folosesti de doua ori pe zi, in fiecare zi. Daca va opriti, cel mai probabil ca parul nou crescut o sa dispara din nou in 3 sau 4 luni si procesul de cadere a parului va reveni. Te vei intoarce, pur si simplu, la modelul de pierdere a parului care l-ai avut inainte de a incepe sa foloseste Minoxidil.

Unele persoane pot simti, in special mai tarziu in viata, ca pierderea parului nu era o astfel de problema cand erau tineri. In aceasta etapa, unii oameni pot alege sa nu mai continue tratamentul si sa lase parul sa imbatraneasca. Este foarte mult o alegere persoanala pentru fiecare individ.

Cei care folosesc Minoxidil trebuie sa aiba rabdare. Uneori, efectele nu sunt observate pana la cateva luni de tratament continuu. Cu toate acestea, in sondajele de consum la care au participat peste 7.000 de oameni, 85% au spus ca au observat diferenta.