Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Nu ma puteam obisnui ca o sa pierd tot parul. Nu imi permiteam implanturi si in niciun caz nu vroiam sa port peruca. Fratele meu mi-a trimis niste sticlute de Minoxidil din afara. Au functionat si am fost foarte bucuros ca pot sa-l cumpar si de aici. Foarte bun produsul.

Elena

La inceput am crezut ca trec printr-o perioada dificila si tocmai de asta imi cadea si parul, dar am observat ca a continuat sa cada. Am citit pe blog-uri, mi-am intrebat prietenele, coafeza. Am ajuns la Minoxidil. La cateva luni de cand il folosesc, deja observ ca parul nu mai cade, si chiar incepe sa creasca din nou din radacini.

Anonim

Cel mai important lucru care pot sa-l spun despre acest produs este ca functioneaza. Iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu el (trebuie folosit dimineata si seara), dar chiar merita.

Cristian

Mereu am avut grija de parul meu. Pot sa zic ca era cel mai important lucru pentru mine. Cand am inceput sa-l pierd, am fost foarte suparat, nu stiam ce sa mai incerc, am fost la multi specialisti. Am auzit de la prieteni de Minoxidil. Am intrat pe net si am gasit site-ul vostru. Incet incet ajung la parul care il aveam si inainte. Multumesc.

Mituri despre caderea parului

Mit: Trebuie sa ma uit la familia mamei mele, ca sa stiu daca sunt predispus spre caderea parului.
Realitate: Caderea parului poate fi transferata de catre unul dintre parinti, desi mai puternica este influenta materna (mama). Gena sau genele responsabile pentru acest lucru nu au fost inca identificate si modelul de mostenire este complex. In cazul in care pierderea parului are loc in ambele parti ale familiei, este probabil ca si tu vei fi afectat.
Mit: Oamenii cu chelie sunt mai virili.
Realitate: Nu exista nicio dovada a excesului de testosteron sau alti hormoni in barbatii cu chelie; convingerea ca chelia te face mai viril decat un barbat cu par este, din pacate, fara dovezi stiintice.
Mit: Daca va spalati prea des o sa va cada parul.
Realitate: Spalatul des pe par nu are niicun efect, pozitiv sau negativ, asupra caderii parului.