Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Nu ma puteam obisnui ca o sa pierd tot parul. Nu imi permiteam implanturi si in niciun caz nu vroiam sa port peruca. Fratele meu mi-a trimis niste sticlute de Minoxidil din afara. Au functionat si am fost foarte bucuros ca pot sa-l cumpar si de aici. Foarte bun produsul.

Elena

La inceput am crezut ca trec printr-o perioada dificila si tocmai de asta imi cadea si parul, dar am observat ca a continuat sa cada. Am citit pe blog-uri, mi-am intrebat prietenele, coafeza. Am ajuns la Minoxidil. La cateva luni de cand il folosesc, deja observ ca parul nu mai cade, si chiar incepe sa creasca din nou din radacini.

Anonim

Cel mai important lucru care pot sa-l spun despre acest produs este ca functioneaza. Iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu el (trebuie folosit dimineata si seara), dar chiar merita.

Cristian

Mereu am avut grija de parul meu. Pot sa zic ca era cel mai important lucru pentru mine. Cand am inceput sa-l pierd, am fost foarte suparat, nu stiam ce sa mai incerc, am fost la multi specialisti. Am auzit de la prieteni de Minoxidil. Am intrat pe net si am gasit site-ul vostru. Incet incet ajung la parul care il aveam si inainte. Multumesc.

Intrebari Frecvente

Cum ar trebui sa folosesc Minoxidil Solutie sau Spuma?

Se recomanda sa se aplice aproximativ 1ml (1gr) de Minoxidil direct pe scalp, in zona de cadere a parului, de doua ori pe zi. Minoxidil Spuma se va aplica la fel dupa ce se agita bine tubul.

Cat de repede voi vedea rezultate dupa ce incep sa folosesc Minoxidil?

Doua pana la sase saptamani dupa inceperea tratamentului, este posibil sa observati o pierdere mai accentuata a parului. Nu va alarmati, acest lucru este complet normal. Este cauzata de foliculii de par care trec de la o faza latenta, la o faza activa de crestere a parului: parul nou incepe sa creasca si firele vechi de par sunt eliberate si cad.

Ce se intampla daca opresc tratamentul cu Minoxidil?

Cand Minoxidil determina cresterea de par nou, trebuie sa pastrati aplicarea acestuia. In caz contrar, orice fir de par nou poate sa dispara in decurs de 3-4 luni. Daca tratamentul cu Minoxidil este satisfacator, este important sa-l folositi neintrerupt. Tratamentul cu Minoxidil implica un angajament clar pentru a produce rezultate durabile.

Cum functioneaza Minoxidil?

Minoxidil revitalizeaza foliculii de par si ii determina sa treaca de la o etapa latenta la o faza activa de crestere.

Oamenii de stiinta cred ca Minoxidil functioneaza, fie prin ajutarea fluxului sanguin catre nivelul celulelor din pielea capului, care cresc par, sau prin cresterea numarului de celule la acelasi nivel.

Cat de bine functioneaza Minoxidil?

In sondajele de consum cu peste 7.000 de participanti, 85% au spus ca au observat o diferenta si 48% au evaluat regenerarea lor ca densa sau moderata.

Cine poate folosi Minoxidil?

Minoxidil este indicat in tratamentul caderii parului atat la barbati cat si la femei cu varsta peste 18 ani. Studiile nu au fost efectuate pentru persoane sub 18 ani.

Femeile pot folosi Minoxidil?

Da. Comercializam si o concetratie mai slaba de minoxidil 2% special conceputa pentru femei. Totusi, au fost inregistrate rezultate satisfacatoare si cu minoxidil in concentratie de 5% atunci cand a fost folosit de femei.

Cat de des ar trebui sa folosesc Minoxidil pentru rezultate optime?

Pentru cele mai bune rezultate, Minoxidil ar trebui folosit de doua ori pe zi, pentru a impedica caderea parului. Cand este folosit astfel, 4 din 5 persoane au observat oprirea caderii parului si regenerarea acestuia.

Cat timp trebuie sa folosesc Minoxidil?

Regenerarea parului poate dura pana la 6 luni. Dupa acest punct, trebuie sa continuati sa-l folositi de doua ori pe zi, in fiecare zi pentru a mentine nivelul de par.

Daca va opriti, vet observa, probabil, ca parul va disparea in 3 sau 4 luni iar procesul de cadere a parului va incepe din nou. Pur si simplu te vei intoarce la modelul de cadere a parului care l-ai avut inainte de tratamentul cu Minoxidil.

Ce efecte secundare pot avea in urma folosirii Minoxidil?

Precum multe produse farmaceutice, anumite persoane pot dezvolta reactii neasteptate. Pentru lista completa puteti verifica pagina de administrare.