Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Nu ma puteam obisnui ca o sa pierd tot parul. Nu imi permiteam implanturi si in niciun caz nu vroiam sa port peruca. Fratele meu mi-a trimis niste sticlute de Minoxidil din afara. Au functionat si am fost foarte bucuros ca pot sa-l cumpar si de aici. Foarte bun produsul.

Elena

La inceput am crezut ca trec printr-o perioada dificila si tocmai de asta imi cadea si parul, dar am observat ca a continuat sa cada. Am citit pe blog-uri, mi-am intrebat prietenele, coafeza. Am ajuns la Minoxidil. La cateva luni de cand il folosesc, deja observ ca parul nu mai cade, si chiar incepe sa creasca din nou din radacini.

Anonim

Cel mai important lucru care pot sa-l spun despre acest produs este ca functioneaza. Iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu el (trebuie folosit dimineata si seara), dar chiar merita.

Cristian

Mereu am avut grija de parul meu. Pot sa zic ca era cel mai important lucru pentru mine. Cand am inceput sa-l pierd, am fost foarte suparat, nu stiam ce sa mai incerc, am fost la multi specialisti. Am auzit de la prieteni de Minoxidil. Am intrat pe net si am gasit site-ul vostru. Incet incet ajung la parul care il aveam si inainte. Multumesc.

Efecte Caderea Parului

Multi barbati accepta faptul ca parul lor este in scadere, totusi, pentru unii, caderea parului poate fi o problema delicata.

Barbatii care isi pierd parul, de obicie, experimeneteaza reactii similare, in primul rand negarea ca pierderea parului are loc, apoi anxietate din acuza asociatiilor stereotipe ale cheliei (batran, neatragator si fara masculinitate) si, in final, la furie fata de conditia cu care se confrunta. Alte reactii adverse tipice pot include depresie, sau pierderea respectului de sine.

Per ansamblu, efectele caderii parului variaza de la o persoana la alta cu cat de mult accepta caderea parului ca facand parte din viata lor.

Dar, daca sunteti una dintre persoanele care vor sa faca ceva in privinta asta, va recomandam sa incercat Minoxidil Spuma sau Solutie si sa opriti caderea parului acum!