Oferta

minoxidil

Rezultate

caderea parului
Anonim

Am inceput sa folosesc acest produs cu 8 luni in urma. Am avut probleme serioase cu caderea parului, in special in crestetul capului. Cresterea parului a durat aproximativ 3 luni si acum arata la fel de des ca la 30 de ani.

Luiza

Folosesc Minoxidil de 2 sau 3 ani si am avut rezultate foarte bune. Nu am spus nimanui ca folosesc un tratament pentru caderea parului, dar cativa prieteni chiar au observat schimbarea.

Anonim

Foarte bun produs. Am comandat deja de 3 ori. Sper sa continue sa-l comercializeze. Il folosesc de 3 luni si prietenii imi spun ca arat mai tanar :)

Cristian

Intotdeauna am avut grija de parul meu, si era singurul lucru cu care ma laudam. Asta pana lumea a inceput sa observe ca incep sa chelesc. Am intrat in panica si am incercat tot felul de produse care promiteau sa stopeze caderea parului. Am incercat si Minoxidil si este singurul care a functionat.

Ce este un Dermaroller?

Un Dermaroller este un dispozitiv portabil, cu o roata atasata la un maner. Roata este echipata cu ace mici, la doar cativa milimetri lungime. Dispozitivul se ruleaza pe piele, cauzand acele sa preseze tesutul. Initial, rola dermatologica a fost folosita pentru a aborda imperfectiunile pielii, dar un producator a inceput sa comercializeze acest model pentru public ca tratament pentru alopecia androgenica (caderea parului).

Cum functioneaza Dermaroller?

Cresterea parului se bazeaza pe gene care promoveaza dezvoltarea de noi celule de par. Acest lucru are loc in cadrul foliculului pilos, micile deschideri care acopera scalpul, precum restul corpului. Sunt necesare o serie de produse chimice pentru a declansa producerea de celule piloase, iar una dintre cele mai importante dintre acestea este factorul de crestere uman.

Oamenii de stiinta sugereaza ca rola actioneaza prin stimularea producerii de hormoni de crestere. Cand acele sunt laminate de-a lungul pielii, acestea provoaca rani minore la suprafata tesutului. Organismul apoi trebuie sa lucreze pentru a produce piele noua in zona de rana si elibereaza hormonul de crestere si alte substante chimice pentru a ajuta la acest proces. Sustinatorii ideii rolei dermatologice cred ca, atunci cand aceste produse chimice sunt eliberate, stimuleaza de asemenea cresterea parului in zona afectata, ceea ce poate ajuta la inceperea regenerarii in zona de subtiere.

Ce dovezi exista ca Dermaroller functioneaza?

Studiul care a cauzat popularitate in randul tratamentului de micro-needling si rola dermatologica a fost realizat de o echipa de la Departamentul de Dermatologie de la LTM ColegiulMedical si General Hospital din Sion, Mumbai, Maharashtra, India si au fost publicate. In cadrul studiului, 100 de barbati care foloseau minoxidil 5% solutie pentru tratamentul caderii parului au fost impartiti in doua grupe.

Un grup a continuat sa foloseasca doar minoxidil pentru tratamentul caderii parului, iar celalalt a facut tratament cu Dermaroller o data pe saptamana si restul de 6 zile au folosit minoxidil. La sfarsitul studiului de 12 saptamani, oamenii care au folosit doar solutia minoxidil 5% au avut o medie de 5 ori mai mica de par nou crescut decat cei care au folosit Dermaroller. Niciun grup nu a suferit de efecte adverse.

ATENTIE!

  • Doar pentru uz extern.
  • Nu folositi daca sunteti insarcinata sau alaptati, nu sunteti siguri de motivul pentru care cheliti, aveti sub 18 ani sau folositi alte tratamente pe scalp.
  • Daca folositi mai des decat recomandat, nu veti influenta rezultatele.
  • Evitati contactul cu ochii. In caz ca solutia intra in contact cu ochii, clatiti foarte bine cu apa